Anlık Bildirim

BlackBerry Messenger, iOS ve Android için yayınlandı

BlackBerry Messenger, iOS ve Android için yayınlandı

Uzun süren bekleyiş sonunda sona erdi. Anlık mesajlaşma ve güvenlik denildiğinde akla ilk gelen çözümlerin başında gelen BlackBerry Messenger, iOS ve Android ile buluşarak platformlar arası bir çözüm oldu. Artık iOS, Android ve BB kullanıcıları BBM üzerinden anlık mesajlaşabilecekler.

BlackBerry'nin internet günlüğünden yapılan açıklamada uygulamaya gösterilen ilginin olağanüstü derecede şaşırtıcı olduğu vurgusu yapıldı. Geçtiğimiz ay kısa süreliğine yayınlanan uygulamanın Android tarafından 1 milyon kullanıcı tarafından kullanılmaya başladığını belirten BlackBerry, iOS tarafında ise uygulamanın tek bir mağazada çok kısa bir süre kalıp sonradan kaldırılmasına rağmen bir milyonu aşkın iOS kullanıcısının bir şekilde telefonlarına uygulamayı yükleyecek yolları bulduklarını belirtirken; tam 6 milyon kullanıcının ise BBM.com'dan bilgi formunu doldurduklarını ifade etti.

BlackBerry, sunucularında yaşanacak yoğunluğua karşı önlemini ise rezervasyon sistemiyle almış durumda. Yani BBM'i kullanmaya başlamak için uygulamayı cep telefonlarınıza yüklemek yetmeyecek, sıranın size gelmesini bekleyeceksiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6575 kez okundu.
131 kişi, toplam 171 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim