Anlık Bildirim

Blood & Glory: Immortals mobil platformlar için indirmeye sunuldu

Blood & Glory: Immortals mobil platformlar için indirmeye sunuldu

Infinity Blade oynanışına benzemesi ile dikkat çeken Blood & Glory serisinin Immortals adlı oyunu, iOS ve Android platformları için indirmeye sunuldu.
Daha geniş açıdan oynandığı için biraz God of War'ı anımsatan oyunda Roma İmparatorluğu'nu yıkmaya çalışan Zeus, Hades ve Ares gibi tanrıların yaratıklarına karşı mücadele veriyorsunuz.
Oyunda klasik kılıç sallama yöntemi ile önünüze geleni kesiyorsunuz. Ancak daha güçlü düşmanlar ve bosslar karşısında farklı büyülere de başvurmanız gerekiyor. Büyüler sınırlı olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor.
Oyunda Gladyatör, Warlock veya Barbaress karakterlerinden birini seçiyorsunuz. Kendisine özgü güçleri ve büyüleri olan karakterler RPG tarzında seviye atlıyor. Seviye atladıkça zırh ve silahlarınız da gelişiyor. Oyun Roma ve Yunan krallıklarında geçiyor.
Görsel tasarımı ile göz dolduran oyunun kontrolleri de hassas bir şekilde tasarlanmış. Hikaye modunda oynadığınız gibi klanlar kurarak arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Oyun ücretsizken oyun içi satın alımlar mevcut.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim