Anlık Bildirim

Bucketz sadece Samsung Apps için indirmeye sunuldu

Türk yapımcıların elinden çıkan ve App Store'da indirme rekorları kıran Bucketz oyunu, uzun süreli bir bekleyişin ardından Android işletim sistemi için de yayınlandı. 

Geliştiriciler bir süredir Samsung ile görüşme halindeydi. Bunun sonucu olarak Bucketz altı ay boyunca sadece Samsung cihazlarına özgü olarak kalacak şekilde ücretsiz indirmeye sunuldu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Picnic Hippo Oyun Stüdyosu'nun mobil oyun dünyasına yeni bir soluk getiren yeni oyunu Bucketz; Los Angeles, San Francisco, Shanghai ve İstanbul'daki toplam 41 kişilik bir ekibin imzasını taşıyor.

Bucketz'ın yazılım, grafik ve animasyon altyapısı farklı ülkelerden geliştiriciler tarafından hazırlanırken; seslendirmeler ise Hollywood'da profesyonel aktör ve aktristler tarafından yapıldı. Oyunun müzikleri de Warner Bros., Lucas Film, Sony Pictures gibi önemli prodüksiyon şirketleriyle çalışan Rahman Altın imzası taşıyor.

Temelde denge kurallarını konu alan bir oyunda; karakterleri ve renkleri birbirinden farklı 9 kovanın içerisine mikro organizmalardan meyvelere kadar ekrandaki yüzlerce nesnenin dengeli şekilde istiflenmesi gerekiyor. Bu esnada; kovaları kaçırmaya çalışan uzaylılar, içerisinde ne olduğu belli olmayan hediye paketleri, ekrandaki her şeyi içine çekebilecek olan kara delikler ile savaşmak gerekiyor. Oyunda kovalara yardım edebilen birçok unsur da bulunuyor.

5 ayrı kısım, 74 ayrı bölüm ile ek oyun modlarının bulunduğu Bucketz App Store'da 1.79TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim