Anlık Bildirim

Bulmaca oyunu Back to Bed, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Bulmaca oyunu Back to Bed, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu
Bedtime Dijital Games'in Back to Bed adlı bulmaca oyunu uygulama marketlerindeki yerini alarak oyuncuların beğenisine sunuldu.

Köpek benzeri bir yaratığı kontrol ettiğimiz oyunda uykusunda yürüyen bir karakteri başına bir iş gelmeden yatağına götürmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de oyun alanındaki büyük yeşil elmaları engel olarak kullanarak uyurgezer karakteri yönlendiriyoruz.

Ünlü ressam Salvador Dali'nin eserlerinden ilham alınarak geliştirilen Back to Bed, fantastik bir oyun dünyasına sahip. İzometrik kamera açısından gördüğümüz bu dünyadaki hafi tonlu müzikler ve sesler ise, oldukça başarılı. 

15'er seviyenin bulunduğu 4 farklı modu bünyesinde barındıran Back to Bed'in kontrollerini tek bir dokunuşla sağlayabiliyoruz. Ayrıca, oyunun kontrolcü desteğine sahip olduğunu da belirtelim. 

Türe ilgi duyan oyunculara tavsiye edebileceğimiz, bu oyuna aşağıdaki Appstore ve Google Play bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada Back to Bed'in masaüstü sürümlerine Steam üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim