Anlık Bildirim

Bulmaca oyunu Partyrs'yi denedik

Bulmaca oyunu Partyrs'yi denedik
Shelly Alon'un mobil cihazlar için geliştirdiği Partyrs adlı oyun, Appstore'daki yerini aldı. Biz de bu oyunu sizler için denedik.

Bulmaca türüne mensup olan Partyrs'de kendimizi bir partinin ortasında buluyoruz. Amacımız partideki herkesi mutlu ederek bölümü geçmek. Bunu gerçekleştirmek için ise, yapmamız gereken tek şey bireyleri istekleri doğrultusunda parti alanında konumlandırmak.

Partyrs'deki amaç oldukça basit gibi görünse de hareket sınırlaması, zaman sınırlaması ve artan istek sayıları gibi unsurlar oyunu fazlasıyla zorlaştırıyor. Oyuncunun bu partide bir fazlalık veya eksiklik var demesine neden olan bu zorluk, Partyrs'yi bulmaca tutkunları için cazip kılıyor.

İstekleri ve görünümleriyle farklılaşan 30'dan fazla karakterin yer aldığı oyunda ev, orman ve uzay gemisinde geçen 59 farklı bölüm bulunuyor. Pek de yeterli bulmadığımız bölüm sayısının ilerleyen dönemlerde yayımlanacak güncellemelerle arttırılması planlanıyor.

İki boyutlu bir dünyaya sahip olan Partyrs, gücünü Unity grafik motorundan alıyor. Minimalist bir tasarım anlayışının ürünü olan oyunun mükemmel bir görsellik sunduğunu söylemek zor. Ancak, oyunun özgün çizimleriyle farklılık yarattığını kesin.

Parti söz konusu olduğunda hiç şüphesiz en önemli unsur müzikler oluyor. Kulağa hoş gelen müzikleri bünyesinde barındıran Partyrs, maalesef çeşitlilik konusunda bekleneni veremiyor. Oyunun ses efektleri, anı kurtarmaktan öteye gidemiyor. Tut ve sürükle hareketleri üzerine kurulu kontrol şeması ise, rahat bir kontrol deneyimi sunuyor.

Parti temasını tam anlamıyla yansıtamayan Partyrs, buna rağmen pek çok oyuncuyu zorlayacak bulmacalar sunmayı başarıyor. Türü ilgi duyan oyunculara önerebileceğimiz Partyrs'ye aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada Partyrs'de herhangi bir paralı satışın bulunmadığını da belirtelim.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim