Anlık Bildirim

CyanogenMod 9 için müzik uygulaması indirmeye sunuldu


Bu yıl resmi üreticilerin yanında bağımsız geliştirici topluluğu CyanogenMod tarafından yayınlanacak olan Android 4.0 Ice Cream Sandwich ROM'u da merakla bekleniyor. Özellikle kullandığı cihazı ICS sürümüne güncellenmeyecek olanlar CM9 kişisel ROM'unu kullanmayı tercih edecek. Yılın ilk aylarını işaret eden topluluk yine bu sürüm için hazırladığı müzikçalar uygulamasını indirmeye sundu.

Uygulamaya henüz bir isim verilmedi. Android 4.0 ve üzeri cihazlar için Android Market'te ilerleyen haftalarda yerini alacak olan uygulama CM9 içerisinde de gömülü olarak sunulacak. Ancak geliştiriciler takipçilerine daha erken bu uygulamayı deneme fırsatı sundu.

Yeni müzikçalar uygulaması aslında Google'ın Android tasarım rehberini yayınlamasından önce geliştirildiği için temel ICS sürümü tasarımını kullanıyor. Uygulamanın üst kısmında parmak hareketleri ile kontrol, zil sesi ayarlama, uygulama içi arama, parça silme, bildirim alanında kontrol tuşları, salla ve değiştir hareketi gibi kişiselleştirme seçenekleri bulunuyor. Uygulama için ayrıca bir tema paketi de sunulmuş. http://www.seeingpixels.org/2012/01/cyanogenmod-9-music_16.html">Bu adresten uygulamayı indirebilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6380 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim