Anlık Bildirim

DH+ Temmuz Sayısı Yayında

DH+’ın Temmuz sayısı yayında! Yine dopdolu bir içerik ile sizleri bekleyen bu sayıyı hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan ve tabletlerden okuyabilirsiniz. Üstelik çok ya

DH+’ın Temmuz sayısı yayında! Yine dopdolu bir içerik ile sizleri bekleyen bu sayıyı hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan ve tabletlerden okuyabilirsiniz. Üstelik çok yakında Windows 8.1'de ve Windows Phone'da!


Temmuz sayısında Android L kapak konumuz oldu. Yeni işletim sistemi Android dünyası adına önemli bir dönüm noktası olarak görülürken biz de yeni sürümün detaylarına yakından bakalım istedik. Ayrıca keyifle hazırlanmış ve sizin de çok beğenerek okuyacağınıza inandığımız Elon Musk yazısına da ayrıca değinmekte yarar var. Elektrikli otomobiller geliştiren şirketinin patentlerini insanlığın yararına olabilecek her türlü işte kullanılması -ki buna ticari kullanımlar da dahil- için özgür bıraktığını açıklayan Musk çılgın bir girişimci mi yoksa dahi bir melek mi sorusuna yanıt arıyoruz.


Tabi bunun yanında çok özel iki araç testi yine iç sayfalarda sizi bekliyor. BMW 3.16i ve Hyundai Elantra testi otomobil editörümüz Muharrem Gökçe’nin anlatımıyla sizlerle buluşuyor.

Sinema sayfalarındaysa kültür sanat editörümüz Erhan Tan dört yeni vizyon filmini anlattı. Ayrıca televizyon dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen Emmy ödülleri için kapsamlı bir analiz yazısını iç sayfalarda bulacaksınız.


Son olarak Windows sürümleri hakkında da güzel haberler var. DH+’ın yeni sayılarına ve önceki sayılarının tamamına Windows 8.1 ve Windows Phone işletim sistemine sahip tüm cihazlardan ulaşabileceksiniz. Büyük ölçüde tamamlanan yazılımlar sizlere yine bu sayfalar üzerinden duyuruyor olacağız.


DH+’ı AppStore’dan iPad'e, iPhone'a ve iPod Touch’a aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/tr/app/dh+/id785634862?l=t&mt=8

Android uygulamasını tabletlere ve akıllı telefonlara aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dhplus.android

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1758 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dh, donanimhaber dergi ve
2 etiket daha ipad dergi Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim