Anlık Bildirim

DH+ IFA 2014 özel sayısı yayınlandı

IFA 2014 için özel olarak hazırladığımız bu sayıda, fuarda öne çıkan akıllı telefonları bizzat deneyimleyerek elde ettiğimiz izlenimleri sizlere aktarmaya çalıştık.
DH+ IFA 2014 özel sayısı yayınlandı
Her yıl Berlin’de düzenlenen ve dünyanın lider tüketici elektroniği fuarlarından biri olan IFA, bu yıl da yine görkemli ürünlerin gövde gösterisine sahne oldu. Türk bilişim basınının yoğun bir katılım gösterdiği fuarda DonanımHaber olarak en kalabalık gruplardan biri olduk ve 5 kişiyle en yeni teknolojilerin nabzını tutmaya çalıştık.

Fuarda sadece Türk basını değil Türk şirketleri de boy gösterdi. Özellikle Vestel, Beko, Arçelik gibi ülkemizin önemli markalarının dev alanlar kiralaması ve yoğun ilgi görmesi bizim için de ayrı bir gurur kaynağı oldu.

IFA 2014 için özel olarak hazırladığımız bu sayıda, fuarda öne çıkan akıllı telefonları bizzat deneyimleyerek elde ettiğimiz izlenimleri sizlere aktarmaya çalıştık. Samsung Galaxy Note, Galaxy Note Edge, Huawei’nin yeni 7 serisi akıllı telefonları, Sony Xperia Z3 ailesi ve daha bir çok ürün bu özel sayıda sizleri bekliyor. Ekim sayısında da yine dopdolu bir içerikle karşınızda olacağız.

Aşağıdaki bağlantılardan DH+'ı telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.

DH+ Windows 8.1:
http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/265bcdba-96c4-4ec7-94f0-a063eac78986

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1:
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dh/77c69e8b-c35f-48d6-a2fb-93f7c3abe4cd

DH+ iOS:
https://itunes.apple.com/tr/app/dh+/id785634862?mt=8

DH+ Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dhplus.android&hl=tr Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim