Anlık Bildirim

Dünyanın her yerinde ücretsiz wifi noktalarını gösteren uygulama : WifiMapper

Dünyanın her yerinde ücretsiz wifi noktalarını gösteren uygulama : WifiMapper
 
Bir çoğumuz evde veya iş yerinde bulunduğumuz zamanlarda mobil verilerimizi tüketmemek için wifi ağlarına bağlanmayı tercih ediyoruz. Ancak yeni yerlere gitme veya seyahat etme gibi durumlarda wifi ağı bulmak her zaman kolay olmayabiliyor.

WifiMapper uygulaması ise bu işi kolaylaştırmak için geliştirilmiş. Dünyanın her yerinde kullanılabilen uygulama çevrenizdeki şifresiz wifi bağlantılarını gösteriyor. Ayrıca listelenen bağlantılara tıkladığınızda maksimum oturum süresi, internet hızı ve güvenlik durumu gibi çeşitli bilgilere de erişebiliyorsunuz.
Özellikle yurt dışına seyahat eden kullanıcılar oldukça işine yarayabilecek bu uygulamada haritada belirtilen noktadaki wifi ağlarını oylamak da mümkün. "Burada bedava wifi var mı?" şeklindeki soruya kullanıcılar evet ve hayır cevaplarını verebiliyor. Bu sayede haritadaki ağların hangisinin gerçek anlamda ücretsiz internet erişimi sağlayacağını anlamak da kolaylaşıyor.

Uygulama şimdilik yalnızca iOS platformu için yayınlanmış durumda. Android sürümü için herhangi bir açıklama bulunmuyor ancak kısa süre içerisinde geleceği düşünülebilir. Uygulamayı edinmek isteyen kullanıcılar aşağıdaki linkten App Store sayfasına ulaşabilirler.

App Store - WifiMapper
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim