Anlık Bildirim

EA yeni bir Star Wars oyunu hazırlıyor

Star Wars : Güç Uyanıyor filminin vizyona girmesine az bir süre kala, Disney mobil taraftan yürüyerek ilgi uyandırmaya çalışıyor olacak ki ardı ardına oyun ve uygulamalar kullanıma sunulmaya devam ediyor. Star Wars: Galaxy of Heroes bunlardan sonuncusu.

EA tarafından hazırlanan Star Wars: Galaxy of Heroes sıra tabanlı bir RPG oyunu ve film ile hemen hemen aynı dönemde indirmeye sunulacak. Oyuncular hikayenin favori karakterlerini seçerek düşmanlarla mücadele edebilecekler. 

Oyuncular karanlık veya aydınlık taraftan birisini seçerek oyuna başlıyor. Seçtiği tarafa göre de Hoth, Bespin, Tatooine, Geonosis gibi pek çok karakter karşısına geliyor. Takım tabanlı bir oyun olduğu için karakterlerin arasından seçim yaparak ekibini oluşturuyor ve Star Wars evrenine dalıyor. 

Her karakterin kendisine özgü yetenekleri mevcut. Bu bakımdan ekipleri iyi oluşturmak gerekiyor. Bazı karakterler diğer karakterlerin yeteneklerini taklit edebildiği için joker tarzında kullanılabiliyor. Oyunun ön kayıtları ilgili site üzerinden başladı.  
EA yeni bir Star Wars oyunu hazırlıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim