Anlık Bildirim

Facebook Home arayüzü ortaya çıktı

Facebook'un yarın yapacağı Android Home konulu etkinlik öncesinde, Facebook arayüzüne sahip HTC First modeline ait ilk görseller internete sızmıştı. Bu kez Facebook Home arayüzüne ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı.

Facebook Home ana ekran arayüzünün HTC First üzerinde yarın tanıtılması bekleniyor. Yeni görsellere bakıldığında ise ana ekranda Durum, Fotoğraf ve Check In butonları göze çarpıyor. Android işletim sistemi üzerinde çalışan Facebook Home arayüzünün oldukça basit bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor. 

Kilit ekranında bildirimler bulunurken, Jelly Bean sürümünden hatırladığımız fotoğraf albümü de Facebook Home arayüzünde yerini almış. Arayüzün Sense 4.5 adlı özel bir sürüm üzerinde geleceği ifade ediliyor. 

Yarın tanıtılması beklenen HTC First modelinde ise 4.3 inçlik 720p çözünürlükte ekran, Snapdragon S4 çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 5MP çözünürlükte arka kamera, 1.6MP çözünürlükte ön kamera, 4G LTE, Bluetooth 4.0, Android 4.1.2 işletim sistemi şeklinde özellikler olacağı belirtiliyor.

Yarın akşam saatlerinde Facebook'un teknoloji dünyasına ne tanıtacağı tam olarak netleşmiş olacak. 
Facebook Home arayüzü ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim