Anlık Bildirim

Facebook düşük donanımlı android cihazlar için Facebook Lite uygulamasını yayınladı

Facebook düşük donanımlı android cihazlar için Facebook Lite uygulamasını yayınladı Tam Boyutta Gör
Her zaman daha çok kullanıcıya ulaşabilmek için geliştirmelerine devam eden Facebook bu kez ise düşük donanımlı ve internet bağlantı hızı yavaş ülkelerdeki kullanıcılar için yeni uygulaması Facebook Lite'ı yayınlandı.
Sadece 252 Kb boyutunda olan yeni uygulama özellikle 2G bağlantıya sahip ülkelerde kullanıcıların platforma daha çabuk ulaşabilmeleri için tasarlanmış. Google Play'de yayınlanan uygulama şimdilik Bangladeş, Nepal, Nijerya, Güney Afrika, Sudan, Sri Lanka, Vietnam ve Zimbabwe için kullanıma sunuldu. Kullanıma sunulan pazarların genellikle önümüzdeki yıllarda akıllı cihaz kullanımın artacağı ön görülen ülkeler olması dikkat çekiyor.

Türkiye için yayınlanmayan uygulamayı dileyen kullanıcılar yaşadıkları bölgeyi yayınlanan ülkelerden birine güncelleyerek veya Facebook'un paylaştığı güvenilir bir kaynaktan apk dosyasını edinerek Android cihazlarında uygulamayı kullanabilirler. Kısa süre içinde 10 bin indirilme sayısını aşan Android 2.2 ve üzeri sürümü kullanan akıllı telefonları destekleyen uygulamanın Google Play sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın Türkiye için kullanıma açılmadığını tekrar hatırlatalım.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4272 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, yeni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim