Anlık Bildirim

Google, uygulama içi ödeme sisteminin 3. versiyonunu duyurdu


Uygulama mağazalarında ücretli uygulamalar kadar, uygulama içi yapılan ödemeler de büyük gelir getiren faktörlerden birisi. İşletim sistemi geliştiricileri de uygulama içi ödeme sistemlerini daha iyi noktalara getirmek için çalışıyor.

Bunlardan birisi olan Google, Android işletim sisteminde sunduğu uygulama içi satın alma sisteminin 3. versiyonunu yayınladığını duyurdu. Yeni versiyonda geliştiriciler için uygulamaya ödeme sistemini daha kolay entegre etme imkanı sağlanıyor ve sistem geliştiriliyor.

Uygulama için ödeme sistemleri Android işletim sisteminde bir buçuk yıl önce devreye alınmıştı. O günden bu yana önemli iyileştirmeler yapıldı.

Üçüncü versiyon ile geliştiriclerin kodlarını daha iyi yazabilecekleri, çalıştırabilecekleri ve yönetebilecekleri geliştirilmiş bir tasarım sunuluyor. Uygulamaya satın alma metotlarının eklenmesi için gerekli yüzlerce kod satırı sadeleştirilerek 50 satıra düşürüldü. Ayrıca daha hızlı API çağırma, kayıp aktarımların azaltılması ve siparişlerin yönetilmesi gibi yenilikler getiriyor.

Abonelik sisteminin henüz desteklenmediği versiyon, Android 2.2 ve üzeri cihazlarda çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim