Anlık Bildirim

Google'ın yeni Fotoğraflar uygulaması ortaya çıktı


Google'ın uzun süredir Google+ ağı altında tuttuğu fotoğraf görüntüleme uygulamasını bağımsız bir hale getireceği bir süredir dile getiriliyor. Yeni uygulamanın ekran görüntüleri sızmaya başladı.


Uygulama için photos.google.com adresi oluşturulmuş durumda. Uygulamanın ilk olarak mobile ondan sonra da web platformlarına geleceği tahmin ediliyor. Bağımsız da olsa Fotoğraflar uygulaması Google+ dönemindeki tasarım çizgilerini devam ettirecek. Ayrıca kullanıcı arayüzünde de çeşitli iyileştirmeler yapılacak.


Uygulama ile fotoğraflarınız konum, tarih gibi etiketlere göre kategorilere ayrılacak, otomatik olarak yedeklenecek, günlük veya aylık görünüm düzenleri ekrana getirilecek. Fotoğraflar içerisinde arama da yapılabilecek.


Önceki sürümde Auto Awesome özelliği yeni uygulamada Assistant adını almış. Fotoğraflara özel efektler uygulayan ve yeni bakış tecrübeleri oluşturan bu özellik artık kullanıcıların manuel olarak hikaye ve animasyonlar oluşturmasına imkan tanıyacak. Google Fotoğraflar uygulamasının bu haftaki I/O 2015 geliştirici konferansında tanıtılması bekleniyor.  
Google'ın yeni Fotoğraflar uygulaması ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim