Anlık Bildirim

HERE haritalar Galaxy akıllı telefonlarına özel indirmeye sunulacak

HERE haritalar Galaxy akıllı telefonlarına özel indirmeye sunulacak

Nokia'nın HERE harita hizmetini Gear S akıllı saat modeline göre optimize etmesinin ardından Samsung ile yapılan özel anlaşma da resmi olarak duyuruldu.

Yapılan anlaşmaya göre HERE harita hizmeti Android platformunda bir süre Galaxy akıllı telefonlarına özgü olarak indirmeye sunulacak. HERE harita hizmeti doğru ve güvenilir bilgiler vermesiyle biliniyor ve yıllardır da kullanılıyor. İnternet üzerinden hizmeti kullanabildiğiniz gibi haritaları indirerek GPS üzerinden çevrimdışı da hizmeti kullanabiliyorsunuz.

HERE hizmeti ile araba, yaya veya toplu taşıma kullanarak gidebileceğiniz güzergahları çizebilir, 3 farklı rota oluşturabilirsiniz. Çevrimiçi olarak canlı trafik ve gerçek zamanlı toplu taşıma verilerine de erişebiliyorsunuz.

HERE hizmeti 200 ülke veya bölgede detaylı haritalar sunarken bunların 100 tanesinde adım adım navigasyon, 40 tanesinde ise toplu taşıma ve canlı trafik özelliği bulunuyor. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerimizde de trafik bilgileri ve toplu taşıma bilgileri bulunabiliyor. 

HERE uygulaması Gear S akıllı saati Ekim ayında piyasaya çıktığında Beta olarak Samsung akıllı telefonları için yayımlanmış olacak. Ayrıca sadece Samsung akıllı telefonları için özel bir arayüz ve kısayollar sunan sürüş modu da uygulama ile gelecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
924 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim