Anlık Bildirim

HTC ONE ailesine Android 4.4.2 KitKat güncellemesi geliyor

HTC'nin One ailesi içinde yer alan One Mini, One ve One Max modelleri için Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin Ocak ayı sonunda veya Şubat ayı başında yayınlanacağı belirtiliyor
HTC ONE ailesine Android 4.4.2 KitKat güncellemesi Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon üreticileri Google'ın en son Android sürümü olan KitKat için çalışmalara devam ederken, HTC tarafından bir gelişme yaşandı.
HTC'nin One ailesi içinde yer alan One Mini, One ve One Max modelleri için Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin Ocak ayı sonunda veya Şubat ayı başında yayınlanacağı belirtiliyor. 
Android 4.4 KitKat güncellemesi özellikle 512 MB bellekli cihazlara dahi uygun oluşuyla ve arayüzden ziyade performans odaklı optimizasyonlarıyla dikkat çekiyor. Çok daha akıcı bir çoklu işlem (multitasking) deneyimi vaadeden KitKat sürümü,  görsel kısımda yenilenen ikonlar ve saydam bildirim çubuğu gibi öğelere sahip olacak. Fotoğraf düzenleme kısmında da bizleri yeni bir fotoğraf düzenleyicisi bekliyor. Buna ek olarak Cloud Printing yani bulut üzerinden baskı desteği de sunan yeni sürümde yer alan Akıllı Arama Paneli, rehberinizde kayıtlı olmayan bazı numaraları Google Maps üzerinden arka planda taratarak herhangi bir işyeri ve firma gibi verilerle eşleştirerek sizi arayanın kim olduğunu gösterecek. Android 4.4 KitKat ile gelecek en dikkat çekici özelliklerden biri ise kullanıcıların şu ana kadar Root işlemi sonrasında yapabilir hale geldikleri Ekran Kaydetme (Screen Capture) özelliğini doğrudan sunacak olması, bu sayede ekran kayıt işlemlerinizi MP4 formatında telefonunuza kolayca kaydedebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10159 kez okundu.
33 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, one ve
3 etiket daha Android kitkat google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim