Anlık Bildirim

HTC One S için Android 4.0.4 ve Sense 4.1 güncellemesi Avrupa'da dağıtılmaya başladı


HTC, Avrupa'daki uluslararası One S sürümü kullanıcıları için Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ve Sense 4.1 yükseltmesini içeren yeni güncellemeyi dağıtmaya başladı. Çeşitli bölgelerden gelen bildiriler, OTA olarak gelen bu yazılımı onayladı.
Halihazırda Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini One serisi cihazları için doğrulayan Tayvanlı üretici, bunun öncesinde ilk olarak Tegra 3 çipsetli One X ve şimdi de Snapdragon S4 çipsetli One S'i Ice Cream Sandwich ile Sense kullanıcı arayüzünün son sürümlerine güncelledi.
157MB büyüklüğündeki yazılım paketi, genel anlamda performans artışı sağlıyor, stabilitesi arttırılarak sistem üzerindeki yükü azaltılmış Sense 4.1, ufak arayüz değişiklikleri ve daha hızlı bir kamera uygulamasını beraberinde getiriyor. Bunlara ek olarak Electronic Arts'ın en yeni Android oyunlarının Google Play Store bağlantılarına yönlendirme yapan Gamebox uygulaması ön yüklü olarak yer alıyor.
Yakında Amerika'daki T-Mobile operatörüyle satılan One S modelleri için de yayınlanması beklenen Android 4.0.4 güncellemesini Ayarlar/Telefon Hakkında/HTC Yazılım Güncellemeleri menüsünden kontrol edebilirsiniz. Uluslararası One S akıllı telefonu için son yazılımın en geç birkaç gün içerisinde dünya genelindeki kullanıcıların büyük çoğunluğu tarafından erişilebilir hale geleceğini söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3946 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, htc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim