Anlık Bildirim

HTC Sense 3.5 Beta versiyonu ilk görüntüleri internete sızdı



Sense arayüzü HTC firmasının modellerinde kullandığı en popüler arayüzlerden birisi. Sense arayüzünün son versiyonu olan 3.0 Sensation, EVO 3D gibi üst seviye donanım gerektiren modellerde kullanılırken sonraki nesil HTC akıllı telefonlarda 3.5 versiyonunun kullanılacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi arayüzün ilk fotoğrafları internette paylaşıldı.

Fotoğrafı paylaşan ise HTC Bliss'in de son görsellerini yayınlayan Xda.cn sitesi. 800 MHz hızında Qualcomm MSM7x30 işlemci, Android 2.3 işletim sistemi, 3.7 inç dokunmatik ekran gibi özelliklere sahip modelde Sense 3.5 arayüzü kullanılıyor. 

Telefondaki Sense 3.5 arayüzü hali hazırda beta sürümünde. Piyasaya sürüldüğünde beta süreci bitmiş olacak.
Yeni sürümde ana ekranın hemen altında atanmış uygulama tepsisi ve çağrı yapma butonu olduğu göze çarpıyor. Hava durumu paneli biraz daha büyük ve daha göz alıcı. Bildirim çubuğu artık bağlanılan WiFi noktasının adını gösterebiliyor ve 3.0 arayüzünden görev yöneticisi gibi pek çok özellik almış. 

Ana ekran widgetler yenilenmiş ve artık ekranın kenarına da yerleştirilebiliyor. İkonların görselliği artırılmış ve yeni bir metin katmanı kullanılmış. Sense 3.0'dan tanıdığımız halka stilindeki kilit açma animasyonu aynen kullanılmış

En önemli yenilik ise 3.5 sürümünün 3.0'da olduğu gibi yüksek donanım gerektirmemesi. HTC Bliss modeli donanım itibariyle orta seviye segmentinde. Üzerinde çalışan arayüzün aynı seviye modellerde de çalışacağı belirtiliyor. Sense 3.0 arayüzünü kullanamayan ve bu bakımdan kızgın olan HTC kullanıcıları için önemli bir gelişme.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5498 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim