Anlık Bildirim

Hayatta kalma oyunu Barren Roads, mobil platformlarda da boy gösterecek

Hayatta kalma oyunu Barren Roads, mobil platformlarda da boy gösterecek
Hayatta kalma oyunlarının oldukça popüler olduğu şu günlerde mobil ve masaüstü platformlar için "Barren Roads" adlı yeni bir oyun geliyor.

Vaughn Carpenter tarafından geliştirilen oyun, nükleer silahların ardında bıraktığı bir dünyada yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini konu alıyor. Geliştirici, Barren Roads'un üçüncü şahıs kamera açısından göreceğimiz yıkık dökük dünyasında hayatta kalmanın yanı sıra, keşif ve shooter unsurlarını da sunmayı planlıyor.

Açık dünya oynanışına sahip olan Baren Roads'da açlık, susuzluk ve barınma gibi hayatta kalma unsurlarının gece-gündüz döngüsü, avcılık ve ekipman yükseltme sistemleriyle birlikte geleceği belirtiliyor. Oyunun içerik listesi ise, çoğu oyuncuyu tatmin edecek gibi görünüyor. Bu listenin başında 30'dan fazla ateşli ve 15'ten fazla yakın dövüş silahı bulunuyor.

Windows, Mac, Linux, Android ve iOS platformları için hazırlanan oyunun çapraz platform desteğine sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca, oyunun mobil sürümünü 3G bağlantısı üzerinden de oynamanın mümkün olacağını belirtiliyor. Henüz kesin bir çıkış tarihi bulunmayan Barren Roads'un vadedilen kadar iyi olup olmayacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz. Bu arada masaüstü sürümlerine Steam üzerinden yeşil ışık yakabilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3359 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, Windows ve
4 etiket daha Linux iOS mac uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim