Anlık Bildirim

KineMaster özellikleriyle HTC Zoe’ye rakip oluyor

KineMaster özellikleriyle HTC Zoe’ye rakip oluyor

Kullanıcıların resim ve videolarını birleştirerek klipler oluşturması artık istenen bir olgu ve akıllı telefon üreticileri müşterilerine farklı alternatifler sunuyor. Bunun yanında uygulama mağazalarında da güzel örnekler mevcut. KineMaster bunlardan birisi. 

Uygulama standart olarak video ve resimlerinizden klipler oluşturmanızı ve buna farklı efektler eklemenizi sağlıyor. Ancak ek özellikleri ile şimdiden ilgi görmüş durumda. 

Uygulamada daha fazla video ve resim klibe eklenebilirken ek olarak ses klipleri de ekleyebiliyorsunuz. Bu içerikleri ister cihazınızdan alabiliyor isterseniz anlık olarak kamera veya mikrofon ile çekim de yapabiliyorsunuz. Videoları eklemeden kesmeniz mümkün.

Ayrıca sahne aralarına duraklama babında kareler eklemek veya başlangıç veya bitiş kısmına bilgi akışları eklemek mümkün. 3D geçişler, video döndürme ve resim-içinde-resim gibi çeşitli efektler mevcut. Ayrıca klibinizi renklendirip siyah beyaz hale de getirebiliyorsunuz. 

Uygulama Full HD çözünürlüğe kadar destek sunuyor. Ücretsiz versiyonda klibe watermark ekleniyor. Kaldırmak için ise çeşitli abonelik seçenekleri mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim