Anlık Bildirim

Kinetic Damage, mobil platformlar için geliyor

Bağımsız bir geliştirici olan Benjamin Marchand'in 2009 yılındaki dövüş oyunu projesi Kinetic Damage, 4 yıl aradan sonra nihayet gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor.

Kinetic Damage, daha önce mobil platformlarda karşımıza çıkan dövüş oyunlarının aksine oyuncuya karakterlerini en ince ayrıntısına kadar özelleştirme imkanı sunuyor. Bu özelleştirmeler sayesinde oyuncular karakterlerinin kıyafeti, ten rengi, saç ve sakal şekli gibi düzenlemeleri yapabilmenin yanı sıra, karakterin dövüş stilini belirleyebilecekler. Ayrıca, oyun içerisinde sunulacak market sayesinde, söz konusu karakter özelleştirmeleri daha fazla çeşit kazanabilecek.
Daha önce birçok mobil dövüş oyununda gördüğümüz sanal kontrol butonları, Kinetic Damage'te de yer ediniyor. Bu kontrol sisteminin mobil platformlarda çalışan dövüş oyunlarında ne kadar başarılı olduğu tartışılır. Ancak, söz konusu oyunda standart sanal kontrol butonlarının üzerinde daha iyi bir deneyim için küçük özelleştirmeler yapıldığı gözlerden kaçmıyor. Standart dövüş modlarının yanı sıra, yerel çoklu oyuncu modunu da bünyesinde barındıracak olan oyunda, herhangi bir çevrimiçi çoklu oyuncu modu yer almayacak. Ancak, ilerleyen dönemlerde bu durumun değişmesi ve çevrimiçi çoklu oyuncu modlarının da oyuna dahil edilmesi bekleniyor. 

Yapılan optimizasyonlar sayesinde iPhone 3GS düzeyindeki bir cihazda bile 30 FPS'de çalışacak olan yapım, ücretsiz olarak sunulacak. Ancak, oyuncunun  Kinetic Damage'ın tam sürümüne geçmek için 3 ila 5 dolar arasında bir ücret ödemesi gerekecek. Kinetic Damage için henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de, Android ve iOS platformu için geliştirilen yapımın 2013'ün ocak ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim