Anlık Bildirim

Kule savunma oyunu Sentinel 4: Dark Star, Appstore'daki yerini aldı

Kule savunma oyunu Sentinel 4: Dark Star, Appstore'daki yerini aldı
Kule savunma oyunlarının mobil platformlardaki başarılı temsilcilerinden Sentinel serisine Sentinel 4: Dark Star adlı yeni bir oyun daha eklendi.

Serinin diğer oyunlarının izinden giden bu devam oyununda kuleler kurup, geliştiriyor ve uzaylılara karşı koymaya çalışıyoruz. Sentinel 4: Dark Star'da bizleri Campaign ve Endless olarak adlandırılan iki farklı oyun modu bekliyor. Birbirinden farklı 26 haritanın yer aldığı Campign modunda belirli sayıdaki düşman dalgalarına karşı koyarken, Endless modunda bitmek bilmeyen dalgalara karşı direnmeye çalışıyoruz. Her iki moda da 4 farklı zorluk seviyesi bulunuyor.

İki boyutlu bir oyun dünyasına sahip olan Sentinel 4: Dark Star, mükemmel bir görselliğe sahip olmasa da tatmin edici bir deneyim sunuyor. Tek bir dokunuşla rahatlıkla kontrol edilebilen oyun, hareketli müzikleriyle de savunma anlarına farklı bir hava katıyor.

Türe ilgi duyan mobil oyunculara önerebileceğimiz Sentinel 4: Dark Star'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun Android platformunda da boy göstereceğini belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim