Anlık Bildirim

LG G2 Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almayabilir

LG G2 Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almayabilir
 
Google son etkinliğinde Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin kısa bir süre içinde dağıtılmaya başlayacağını açıklamıştı. Elbette güncellemeye ilk kavuşacak telefonlar Nexus ve Android One programında bulunan modeller olacak ancak diğer üreticilerde de hareketlenmeler başladı. Geçtiğimiz günlerde HTC Android 6.0 güncellemesi alacak modellerinin listesini paylaşırken, bugün de lgworld.com adresinde güncellemeyi alacak bazı LG modelleri ortaya çıktı.

Güney Koreli üreticinin kendi sitelerinden birisi olan lgworld.com üzerinde G3 ve G4 modellerinin detaylarına bakıldığında "Android OS" başlığı altında Android 6.0'ın listelendiğini görüyoruz. Hemen aşağıdaki açıklama ise genel olarak güncellemelerin nasıl yapılacağı hakkında bilgi veriyor. 

Listede yalnızca G3 ve G4 modellerinde yeni güncellemenin görülmesi farklı soru işaretleri de oluşturdu. Bir kesim G2'nin ve hatta bu iki model dışında hiç bir LG modelinin Android 6.0 güncellemesi almayacağını savunurken, bazıları da listenin ilerleyen günlerde genişletilebileceğini söylüyor.  Android 5.1 ile çıkışını gerçekleştiren LG V10'un bu listenin dışında tutulduğunu belirtelim. Yeni amiral gemisi modelin kısa bir süre sonra güncelleme alması bekleniyor.
LG G2 Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almayabilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9888 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g2, güncelleme
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim