Anlık Bildirim

Lumia cihazlar için Denim güncellemesi Türkiye'de de başladı

Lumia cihazlar için Denim güncellemesi Türkiye'de de başladı
Windows Phone 8.1 kullanıcılarının merakla beklediği Denim güncellemesi an itibariyle ülkemizde de başladı.İlk etapta Lumia 520, 525(Avea),535 ve 620 modelleri için başlatılan güncellemenin kısa süre içinde diğer Lumia modelleri için de yayınlanacağı tahmin ediliyor. Şimdilik güncelleme yayınlanan cihaz sahipleri ayarlar bölümünden güncellemeleri denetle seçeneğini kullanarak Denim güncellemesi kurulumunu yapabilirler.

Geçtiğimiz günlerde Lumia Camera adını alan Nokia Camera uygulaması da bir takım yenilikleri de güncelleme ile beraberinde getiriyor.Yeni sesli fotoğraf yakalama özelliği ile kamera uygulaması açıkken "Hey Cortana" diyerek fotoğraf çekilebilecek. Ayrıca kamera kısmında noise denilen bulanıklık azaltılarak daha canlı görüntüler yakalamanıza imkan sunulacak.  Otomatik HDR ve akıllı flaş gibi özellikler de kullanıcıların daha güzel kareler yakalamasında yardımcı olacak.

Kamera uygulaması dışında internet performansında da hız ve güvenlik ile ilgili önemli geliştirmeler sunan güncelleme evinizde ya da dışarıda kablosuz ağlara bağlandığınızda daha güvenli şekilde internete girmenize olanak sağlayacak. Ayrıca güncelleme ile Internet Explorer Mobil tarayıcısının da performansı artacak.

Denim güncellemesi ile Lumia cihazlar sınırlı kullanım seçeneğine de kavuşacak. Telefonunuzu bir başkasına verirken kullanılmasını istemediğiniz uygulamaları gizleyebileceksiniz. Artık tüm akıllı telefonlarda sıkça görmeye başladığımız bu özellik ile akıllı cihazlarınızı çocuklara veya bir başkasına vermek durumunda kalırsanız bu kişinin gizlediğiniz uygulamalara erişmesi mümkün olmayacak.
Bu özelliklerin yanı sıra farklı kişilerden gelen mesajları tek bir mesajda toplayarak yeniden yönlendirme, alarm uygulamasında ki erteleme süresini kişiselleştirme, kullanımı daha kolay canlı klasörler oluşturma gibi ufak detaylar da cihazlara eklenecek.

Diğer Lumia modelleri için güncellemeler bu bağlantı tıklanılarak takip edilebilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2661 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, Türkiye Haberleri ve lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim