Anlık Bildirim

MMORPG türüne yeni heyecan : Clash for Dawn

MMORPG oyunları kendini mobil sahada ispat etmiş durumda. Birbiri arkasına iddialı yapımlar indirmeye sunuluyor. Clash for Dawn bunlardan birisi.
Mobil cihazların son dönemde kazandığı yetenekler ve genişbant internet imkanının yayılması, MMORPG türünün mobil platformlarda hızla benimsenmesine neden oldu. Eskiden PC başında oynadığımız MMORPG oyunlarını artık tatmin edici grafiklerle mobil cihazımızda oynayabiliyoruz.

Clash for Dawn gerek etkileyici grafikleri gerekse devasa dünyası ile mobil oyuncuları ekrana bağlamayı amaçlıyor. Karanlık Lord'un dünyayı ele geçirmesine fırsat vermemek için Seçilmiş'in parçalarını bir araya getirerek gücünü açığa çıkarmalısınız.

Oyuna Savaşçı, Mage, Okçu ve Rahip sınıflarından birisini seçerek başlıyorsunuz. Düşman Horde'lara karşı mücadele verdiğiniz oyunda çeşitli görevler yaparak ilerliyor, zindanlara giriyor ve sıkıştığınız anlarda arkadaşlarınızla gruplar oluşturabiliyorsunuz. Klanların da olduğu oyunda yapay zeka yanında PvP mücadeleleri de bulunuyor. 

İlerleyen güncellemelerde sesli sohbet, klan turnuvaları, ejder petler ve Raid Tower etkinliği de oyuna eklenecek. Masaüstü MMORPG türünün tüm eğlenceli yönlerini barındıran oyun ücretsiz.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7048 kez okundu.
9 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, clash for dawn ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim