Anlık Bildirim

MWC 2014 : Samsung Knox 2.0 duyuruldu

MWC 2014 : Samsung Knox 2.0 duyuruldu

Samsung'un geçen yıl bu zamanlarda lanse ettiği ve daha çok kurumları hedeflediği Knox güvenlik platformu, MWC 2014 etkinliğinde yeni sürümü ile karşımıza çıktı.

Android çekirdeğini temel alan Knox platformu, bir sanal makine üzerinde çalışıyor ve izinsiz erişimi kısıtlayarak iş hayatına yönelik uygulamaları bir araya getiriyordu. Kullanıcılar gerekli olduğunda kişisel ana ekran uygulamasında kalıyor gerektiğinde ise Knox platformuna geçiş yapıyordu. Bu iki çalışma alanı birbirine hiçbir şekilde müdahale etmiyordu.

Knox 2.0 sürümünde ise artık pek çok Google Play uygulaması Knox platformu içerisinde güvenli olarak çalışabilecek. Ayrıca Knox Marketplace uygulama mağazası ile birlikte yöneticiler güvenli uygulamaları mağazaya yükleyecek ve sonra birkaç tıklama ile kendisine bağlı tüm cihazlara uygulamayı kurabilecek. Kullanıcılar da bireysel olarak bu mağazadan uygulama indirebilecek. Pek çok kurum şu anda kendi uygulamalarını geliştirmeye başladı.

Knox 2.0 ilk olarak Galaxy S5 üzerinde ön yüklü olarak gelecek. Yaz aylarında ise Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 modellerine Android 4.4 güncellemesi sonrasında sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim