Anlık Bildirim

Microsoft haber okuma uygulaması Prismatic'i satın alıyor

Microsoft haber okuma uygulaması Prismatic'i satın alıyor

Barselona'daki MWC 2015 fuarında Lumia akıllı telefonlarını ve katlanabilir klavyesini görücüye çıkaran Microsoft, bunun yanında kendi ülkesinde önemli bir satın almaya daha imza atıyor.
Gelen bilgilere göre ilgilerinize ve arkadaşlarınızın ilgilerine göre haberler derleyen Prismatic uygulaması Microsoft tarafından 30 milyon dolara satın alındı. Uygulamayı satın almak için Apple, Yahoo, Google ve Facebook mücadele halindeydi.
Sosyal haber okuma kategorisinde değerlendirilen Prismatic, iOS, Android ve web platformlarından takip edilebiliyordu. Haberlere gösterdiğini tepkilere ve arkadaşlarınızın gösterdiği tepkilere göre uygulama yeni haberler derleyebiliyordu.
İki yıl önce faaliyete geçen Prismatic, bir süre en iyi iOS uygulamaları arasında yer alsa da şu anda oldukça alt sıralarda bulunuyor. Uygulamanın Android sürümü de pek fazla ilgi görmemişti. Ancak çalışma mekaniği pek çok teknoloji devinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Microsoft'un Prismatic teknolojilerini Bing hizmetlerine entegre edeceği tahmin ediliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim