Anlık Bildirim

MixRadio platformu Line'a satıldı

MixRadio platformu Line'a satıldı

Microsoft'un Nokia'nın cihazlar bölümünü satın alması sonrasında belirli sayıda personel ve varlıkların elden çıkarılması işlemi başlamıştı. İşe ilk olarak işten çıkarmalarla başlayan Microsoft daha sonra Nokia X projesini de iptal etti. Şimdi ise MixRadio servisi elden çıkarılıyor. 

Yıl başında Nokia'nın ayrı bir uygulama olarak yayımladığı MixRadio, kullanıcıların çevrimiçi olarak müzik dinlemesine ve kanallar oluşturmasına imkan tanıyordu. MixRadio pek çok Lumia cihazı ile birlikte ücretsiz abonelik hediyeleri sunmaktaydı. 

Microsoft'un yaptığı duyuruya göre MixRadio artık popüler mesajlaşma uygulamasının geliştiricisi Line Corporation bünyesinde faaliyet gösterecek. Satış bedelinin ne kadar olduğu ise açıklanmadı. 

Line zaten bir süredir çevrimiçi müzik hizmeti konusunda çalışmalar yapıyor ve iki büyük plak şirketi ile telif hakkı konusunda anlaşma sağlamıştı. MixRadio'nun sahip olduğu lisans sözleşmeleri sayesinde firmanın eli daha da güçlenecek. Ayrıca MixRadio da Asya gibi ülkelerde daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilecek. 

Line'nin şimdilik MixRadio platformunu rafa kaldırmak gibi bir niyeti yok. Lumia cihazlarında MixRadio uygulaması kullanılmaya devam edecek. Bununla birlikte diğer platformların mobil cihazlarına da MixRadio uygulamasının sunulması ihtimali mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1431 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mixradio, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim