Anlık Bildirim

Mobil cihazlar için geliştirilen yeni Walking Dead oyunu: The Walking Dead: No Man's Land

Mobil cihazlar için geliştirilen yeni Walking Dead oyunu: The Walking Dead: No Man's Land

Next Games ile işbirliğine giden AMC, popüler TV dizisi Walking Dead'in zombilerle dolu dünyasında geçen yeni oyununu duyurdu. 

The Walking Dead: No Man's Land olarak adlandırılan bu yeni oyununun neler sunacağı ve nasıl bir deneyim sunacağı hakkında şu an için pek fazla bilgi bulunmuyor. Duyuru ile birlikte yayımlanan sinematik ise, oyun hakkında fikir edinmemizi sağlayacak cinsten değil.
Next Games CEO'su Teemu Huuhtanen'in oyun hakkında yaptığı açıklamaya göre, TV dizisindeki ana temanın korunacağı bir oyun dünyasıyla karşı karşıya kalacağız. Bu dünyada oyunculara düşen görev ise; hayatta kalma stratejileri geliştirmek, aksiyona girmek, doğru ve yanlış arasındaki dengeyi sağlamak olacak.

The Walking Dead: No Man's Land, Telltale Games tarafından geliştirilen point and click oynanışına sahip macera oyununun aksine sadece mobil cihazlarda boy gösterecek. Henüz kesin bir çıkış tarihi bulunmayan oyunun önümüzdeki yılın başlarında uygulama marketlerindeki yerini alması bekleniyor.  
Hatırlayacağınız üzere, Next Games'in yeni bir Walking Dead oyunu üzerinde çalıştığını daha önce belirtmiştik. Şimdi ise oyunun duyurusu yapılarak, adı netlik kazanmış durumda. Bu yeni oyun hakkındaki gelişmeleri sizler için takip etmeye devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim