Anlık Bildirim

Renk eşlemeye Care Bears eğlencesi

Çocukların gözde animasyon yapımlarından Care Bears, renk eşleme türünün hışmından kurtulamadı. Care Bears Jelly Match sevimli ayıcıkları ekranınıza getiriyor.

Mobil platformlarda yatırımı boşa çıkarmayan belki de tek tür renk eşleme. Kullanıcıların her daim ilgi gösterdiği renk eşleme türüne bir de popüler temalar eklenince tadından yenmiyor. Ubisoft da bu fırsatı kaçırmamış.

Care Bears Jelly Match, renk eşleme türünü ve popüler Care Bears ayıcıklarını bir araya getiren bir oyun. Yüzlerce bölüme sahip oyun ayıcıkların göbeklerindeki renk ve simgeleri alana yansıtıyor. Yer değiştirme hareketiyle eşleştirdiğiniz daireler size puan kazandırıyor ve daha sonra çeşitli güçlendirmeler alabiliyorsunuz. 

Türün geleneğinde olduğu gibi 4 veya daha fazla eşleştirmelerde çeşitli güçlendirmeler ortaya çıkıyor. Paylaşımcı Ayıcık'ın Scooter'ı, Gülümseyen Ayıcık'ın Pom-Pom'u bunlar arasında. Hikaye modunun yanında zaman karşı yarıştığınız bir mod da yer alıyor. Bazı bölümlerde ise eşleştirme yaparak bölüm sonu bosslarını yenmeniz gerekiyor. Eğlenceli grafikleri ve canlı renkleri ile ilgi çeken oyun ücretsiz. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim