Anlık Bildirim

RymdResa, iOS platformunda da boy gösterecek

RymdResa, iOS platformunda da boy gösterecek
  
Morgondag tarafından masaüstü platformlar ve konsollar için geliştirilen "RymdResa" adlı macera oyunu iOS platformu için de yayımlanacak.

Keşif unsurlarının ön planda olacağı bu iki boyutlu oyunda uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya atılacağız. Rastgele şekillenen yıldızları ve gezegenleriyle dikkatleri üzerine çeken bu evreni keşfederken, çeşitli görevleri yerine getireceğiz. Gezegenimiz ve uzay gemimiz üzerinde geliştirmeler yapabileceğimiz oyunda yeni gemilerin kilidini açacak ve yeteneklerimizi geliştireceğiz. Bu sayede düşmanlara karşı daha etki bir mücadele vereceğiz.

iPad sürümü masaüstü ve konsol sürümlerindeki özellikleri taşıyacak olan oyunun bir de iPhone sürümü yayımlanacak. "RymdResa: Bounty Hunter" olarak adlandırılan bu sürüm, iPad sürümünün kırpılmış hali olarak karşımıza çıkacak. Ancak bu kırmanın ne denli büyük olacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Masaüstü sürümlerine 20 Ağustos tarihi itibariyle erişebileceğimiz RymdResa'nın Xbox One, Wii U ve iOS sürümlerine takip eden süreçte sahip olabileceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim