Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S2 ve Galaxy Note için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi Eylül-Ekim aylarında yayınlanabilir

Birçok kez test yazılımları sızdıran ve Samsung'un güncelleme planlarıyla alakalı detaylar paylaşan Sammobile sitesi, Galaxy S2 için Android 4.1.1 sürümünün yayınlanacağını onayladı. Temmuz ortalarında yeni versiyona ait kaynak kodların yayınlanmasıyla port işlemlerine başlayan Güney Koreli üretici, deneme çalışmalarını sürdürüyor.
Galaxy S II üzerinde yürütülen testler sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Eğer geliştirme çalışmaları planlandığı gibi tamamlanırsa Android 4.1.1 Jelly Bean sistem güncellemesi Eylül-Ekim aylarında milyonlarca kullanıcı için dağıtılmaya başlayacak. Benzer donanım özelliklerine sahip Galaxy Note'un da onaylanan modeller arasında yer aldığı belirtiliyor.
Yakında her iki cihaz için de test yazılımları paylaşılacaktır. Şimdilik güncelleme konusunda Galaxy S3'e odaklanıldığı tahmin ediliyor. Bu ay sonunda veya en geç Eylül'de Jelly Bean'e yükseleceği rapor edilen Samsung'un yeni amiral gemisi, yeni Android versiyonunun yüklü olduğu ilk cihazlara arasına katılacak.
Çok daha hızlı, pürüzsüz geçişlere sahip bir arayüz, arama motoru tabanlı dijital asistan hizmeti Google Now ve daha birçok yeniliği/değişikliği beraberinde getiren Jelly Bean sürümü, performans ve güvenlik konusunda Android mobil işletim sisteminin en iyi versiyonu olarak nitelendiriliyor. Sonbahar aylarında bu yazılımın Android ekosistemine yeni katılacak aygıtlarda standart hale gelmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13146 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, uygulama haber ve jelly bean
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim