Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S6 serisinin kolay kullanıma yönelik 9 yeni özelliğini tanıttı

 
Samsung, Galaxy S6 serisinin kolay kullanıma yönelik 9 yeni özelliğini tanıttı
Galaxy S6 serisinin piyasaya çıkışı ile birlikte reklam faaliyetlerine hız veren Samsung, hem görsel hem de yazılı basında modellerini anlatmaya devam ediyor. Firma bu kez cihazlarında sunduğu kullanıcıların işini kolaylaştıracak 9 özelliği biraraya getirdi. 

Bu özelliklerin bir kısmı zaten biliniyordu. Ancak Samsung bunları biraz daha geliştirmiş. Bu özellikler şöyle sıralanıyor:

1. Galaxy S6 ile birlikte TouchWiz arayüzüne gelen tema desteği sayesinde Marvel's Avengers: Age of Ultron, Hello Kitty, Molang ve LEGO gibi temalar arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz. 

2. Artık kilit ekranında sol alt kısımdaki telefon sembolünü yukarı doğru çekerek acil durumlarda dahi hızla aramalarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. 

3. Kilit ekranında artık sadece hızlı erişim panelini açabiliyorsunuz. Bu kısayol sayesinde Wi-Fi internet bağlantısı kurmanın yanı sıra diğer birçok özelliği kilit ekranını açmadan değiştirebiliyorsunuz.

4. Telefon ile görüşme yaparken artık ekranı kaydırarak e-posta, mesajlar, internet, kişiler, s-planlayıcı ve memonun yer aldığı 6 uygulamadan oluşan bir menüye ulaşabiliyorsunuz. 

5. Uygulamaların ana ekrandaki kısayollarını birbirinin üstüne sürükleyerek klasör oluşturabiliyorsunuz. 

6. Galaxy S6 serisine özgü olmak üzere Samsung yeni bir paylaşım platformu geliştirmiş. Telefon numaranızı onayladıktan sonra bulut altyapısını kullanarak rehberinizdeki kişilere profil bilgilerinizi doğrudan paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca tek seferde 1GB, günde 2GB olmak üzere dosya da gönderebiliyorsunuz. 

Aynı özelliğe sahip kullanıcılar doğrudan dosyaları indirme bildirimi alırken, bu özelliğe sahip olmayan kullanıcılar ise indirme linklerini SMS olarak telefonlarında görüyorlar. Paylaşılan dosya iki gün boyunca buluttaki sunucularda indirilmeyi bekliyor. Yine rehberdeki arkadaşlarınız ile anlık olarak başlatabileceğiniz Gelişmiş Mesajlaşma şeklinde bir hizmet de bulunuyor. 

7. Resim galerisinde artık beğendiğiniz fotoğrafı menü üzerinden favorilere ekleyerek sonraki aramalarda daha kolay ulaşabiliyorsunuz.

8. Müzik uygulamasında sol üst köşede yer alan "Playlist" tuşunu tıklayın. Burada karşınıza çıkan şarkılar, albümler, sanatçılar, türler, dosyalar ve düzenleyici seçenekleriyle kişisel oynatma listenizi hazırlayabiliyorsunuz. Ayrıca SoundAlive sayesinde bas ve tizler ile enstrümantal ve vokali kolayca ayarlayabiliyorsunuz.
9. Cihazda yer alan yeni bir özellik ise yön kilidi. Yön kilidini aktif hale getirmek için Ayarlar> Kişisel> Erişilebilirlik (Kilit ekranı ve güvenlik)> Yön kilidi> Oluştur yönergelerini kullanın. Burada dörtten sekize kadar yön belirleyerek açılışı kolaylaştırabilir, titreşim, ses, görüntü ve okuma gibi seçeneklerle erişimin sınırlarını ortadan kaldırabilirsiniz. 
 
Samsung, Galaxy S6 serisinin kolay kullanıma yönelik 9 yeni özelliğini tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16976 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim