Anlık Bildirim

Sinetif'in Fragmanlar uygulamasını denedik

Sinetif'in Fragmanlar uygulamasını denedik

Türk geliştirici Sinetif'in Android platformu için geliştirdiği "Fragmanlar" adlı uygulamasını donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Fragmanlar, adından da anlaşılacağı üzere yerli, yabancı dizi ve filmlerin fragmanlarını bir araya getiren bir uygulama. Facebook, Twitter ve ziyaretçi olmak üzere üç farklı şekilde giriş yapabilen uygulamada kolay kullanılabilir bir arayüz bulunuyor. Ancak, geliştiricinin arayüz tasarımı konusunda biraz daha çalışması gerekiyor.

Uygulamada fragmanlar; güncel, dizi, sinema ve vizyon olmak üzere dört farklı kategoride sergileniyor. Bu kategorilerden dizi ve sinema kendi içerisinde yerli ve yabancı olarak ikiye ayrılırken; güncel ve vizyon kategorisinde yerli ve yabancı sekmelerine ek olarak sırasıyla yeniler ve bugün sekmeleri yer alıyor. Uygulamadaki kategori sistemi başarılı ve yararlı. 

Başarılı kategori sisteminin yanı sıra, bir de takip sistemi sunan uygulamada bu işlev fragmaların sağ üst kısmına yerleştirilen takip butonu sayesinde gerçekleştiriliyor. Takip sistemi sayesinde, takip ettiğiniz herhangi bir dizi veya filmin fragmanı sisteme eklendiğinde uygulama size geri bildirimde bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra, fragmanlar hakkında bilgilerde veren uygulama yorum sistemi ve "daha fazla" adı altında öneri kısmını da bünyesinde barındırıyor. Ancak, uygulamada fragmanlar hakkında verilen bilgilerin pek de yeterli olduğu söylenemez.

Kimi zaman video oynatılamıyor gibi can sıkıcı bir hatayla da karşılaştığımız Fragmanlar uygulaması, içerik anlamında bekleneni veriyor. Ancak, geliştiricinin bazı hataları düzelterek, yeni bir arayüz tasarımına ve daha detaylı bilgilendirmelere yer vermesi gerekiyor. 

Android 2.2 ve üzeri yazılıma sahip cihazlarda çalışan uygulamaya Google Play üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim