Anlık Bildirim

Sony Xperia P için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi dağıtılmaya başladı


Sony, resmi blogundan yaptığı açıklamayla Xperia NXT serisinin ortanca modeli Xperia P için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini dağıtmaya başladıklarını duyurdu. Önümüzdeki haftalarda dünya genelindeki tüm Xperia P sahipleri ICS işletim sistemi versiyonunu cihazlarına kurabilecek.
Yeni Walkman, Album ve Movies medya uygulamalarını içeren sistem güncellemesi, bekleme süresini 4 katına çıkaran bekleme modunda iyileştirmeler yapacak, gelişmiş özellikleriyle yeni kilit ekranı, boyutlandırılabilir ana ekran araçları, mobil veri kullanımı için yönetim seçenekleri ve yenilenmiş çoklu görev arayüzünü beraberinde getirecek.
Güncelleme bölge ve operatörünüz için hazır hale geldiğinde akıllı telefonunuzun uyarı çubuğunda OTA yükseltme ibaresini göreceksiniz. Dilerseniz buradaki internet aracı ya da Windows için PC Companion ve Mac için Bridge programları aracılığıyla güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. İlk etapta Avrupa'da dağıtılmaya başlaması beklenen yükseltme, kısa sürede Türkiye ve diğer bölgelere yayılacak.
Ice Cream Sandwich güncelleme takviminde sıranın Xperia U, Xperia sola ve Xperia go'da olduğunu müjdeleyen Sony Mobile, resmi blogu üzerinden kullanıcılarını bilgilendirmeye devam edecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6316 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, sony mobile ve
3 etiket daha sony Yazılım uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim