Anlık Bildirim

SwiftKey 3 Beta sürümünde boşluk tuşuna ihtiyaç ortadan kalkıyor


Android işletim sisteminin en iyi üçüncü parti klavye uygulamalarından birisi olan TouchType firmasının geliştirdiği SwiftKey yazılımı, 3. sürümü ile önemli yeniliklere kavuşuyor.

Henüz beta aşamasında olan SwiftKey 3, firmanın premium üyelerine ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Bu sürümdeki en önemli yenilik boşluk-space tuşuna basma ihtiyacını ortadan kaldırması. Firmanın Smart Space adlı yazım düzeltme teknolojisi eksik veya yanlış tuşlanan boşluk karakterini tüm cümle içerisinde tespit ederek düzeltiyor. 

Ayrıca pek çok dildeki önemli simgeler de teknolojiye eklenmiş. Bu, diğer klavye uygulamalarına göre en akıcı kelime düzeltmeyi sunuyor. Uzun süreli kullanımlarda boşluk tuşuna basmadan cümle yazmaya karşı alışkanlık kazanıldığı belirtiliyor. Yine de klavye düzeninde daha büyük bir boşluk tuşuna yer verilmiş.

Arayüzde geliştirmeler, Güney Kore, Estonya, Fars, İzlanda, Litvanya, Letonya ve Sırbistan dillerinin eklenmesiyle toplamda 42 dil desteği, Cobalt ve Holo adlı iki yeni tema, öğrenilen kelimelerin yedeklenmesi, gelişmiş manuel kelime kaydetme seçeneği beta sürümünde sunulan diğer yenilikler.

Firma kullanıcılardan gelen geri dönüşümler vasıtasıyla beta sürümü üzerinde değişiklikler yaparak en kısa sürede final sürümüne ulaşmayı hedefliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim