Anlık Bildirim

The King of Fighters '98, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

The King of Fighters '98, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
1998 yılında oyun salonlarını kasıp kavuran oyunlardan biri olan The King of Fighters '98, iOS ve Android platformları için yayımlandı.

Görselleri aslına sadık kalınarak yenilenen oyunda antrenman, tek ve çok oyunculu olmak üzere, üç farklı mod yer alıyor. 1998 yılında yayımlanan oyunun Arcade moduna karşılık gelen tek oyunculu modda, oyundaki 38 karakterden 3'ünü seçerek bir takım oluşturuyor ve 8 farklı zorluk seviyesi bulunan yapay zekaya karşı mücadele veriyoruz. Çok oyunculu modda oyuna sahip olan yanı başımızdaki bir oyuncuyla Bluetooth üzerinden mücadele edebiliyoruz. Antrenman modunda ise, kendimizi geliştirmek için antrenman yapabiliyoruz.
Oyunun kontrolleri sanal butonlar yardımıyla sağlanıyor. Butonların ekran üzerindeki yeri, boyutları ve saydamlığı ayarlanabiliyor. Dört butonlu(A,B,C,D) ve altı butonlu(ek olarak AB, CD) kontrol şemalarına sahip olan oyunda özel hareket yapma imkanı veren SP butonunun da kontrol şemasına dahil edilebildiğini belirtelim.

Anılarını tazelemek isteyen veya arcade tarzda bir dövüş oyunu arayan mobil oyunculara önerebileceğimiz The King of Fighters '98'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2086 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, Android ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim