Anlık Bildirim

This War of Mine ön siparişe başladı

Bu yılın en çok merak edilen mobil yapımlarından birisi olan This War of Mine sadece Android 4.0 ve üzeri tablet kullanıcıları için ön siparişe başladı. 

11 Bit Studios tarafından geliştirilen This War of Mine geçen yıl masaüstü platformlar için de yayımlanmış ve oldukça beğenilmişti. Savaş sonrasında sivil bir grup insanı anlatan oyun savaşın kötü etkilerini anlatmayı amaçlıyor. 

Platform tarzındaki oyunda sağa veya sola ilerleyerek ilaç veya gıda arıyor, katil keskin nişancılardan kaçınmaya çalışıyorsunuz. Oyun iOS ve Android için ay sonunda yayımlanacak. 

This War of Mine şu anda 9.99$ fiyat etiketiyle ön siparişte. Ücretin yüzde 15'lik kısmı savaş mağduru çocuklara yönelik War Child kuruluşuna bağışlanacak. 

Oyun Adreno 320 ve sonrası, Tegra 3 ve sonrası ile PowerVR SGX 544 ve sonrası yonga taşıyan tabletler ile uyumlu. Yani LG G Pad 8.3 LTE, Sony Xperia Tablet Z, Google Nexus 7 (2013), Sony Xperia Z2 Tablet, Google Nexus 10 (2013), Samsung Galaxy Tab Pro 10.1, Google Nexus 7, Sony Xperia Tablet S, Nvidia Shield, Nvidia Shield Tablet, Google Nexus 9, Toshiba Excite Pro, Lenovo Yoga 10 şeklinde uzayan bir liste mevcut. Mali grafik birimi taşıyan tabletlerde sorun olabiliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim