Anlık Bildirim

Tour de France yeniden mobil platformlarda

Artık her yıl gelenek haline gelen Tour de France bisiklet yarışı simülasyonu bu yıl da mobil platformlardaki yerini aldı. 

Tour de France 2015 oyunculara ünlü bisiklet turnuvasında kendilerini ispat etme fırsatı veriyor. Ünlü bisikletçilerden kendi ekibinizi kurarak zayıf ve güçlü yanlarını belirliyorsunuz. Ayrıca bisikletlerin de analizini yaptıktan sonra yarışa başlıyorsunuz. 

Tour de France izlediğiniz ve zamanı gelince müdahale ettiğiniz bir yarış simülasyonu şeklinde oynanıyor. Ekran üzerindeki çember menü üzerinden ekibin hızını değiştirebiliyor, bir çizgi haline gelmesini sağlıyor veya aralarını açabiliyor. Yani oyun dinamik bir şekilde ilerliyor. 

Yarıştıkça ekibiniz gelişiyor ve sizde ekibinizi daha iyi tanıyarak daha iyi stratejiler geliştiriyorsunuz. Oyunda 110'dan fazla bisikletçi yer alıyor. Yellow Jersey, Green jersey, Red Polka Dot Jersey, Team Classification ve White Jersey ünvanlarının aynen yansıtıldığı oyunda 21 resmi etap yer alıyor. Oyunun fiyatı 9-10TL arasında değişiyor. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim