Anlık Bildirim

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik

Türk geliştirici Giripati tarafından Android ve iOS platformları için geliştirilen Dolmuş Driver'ı donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Temple Run'ın başını çektiği sonsuz koşu türünün temsilcilerinden biri olan Dolmuş Driver, mobil oyuncuları İstanbul'un dolmuş hatlarında geçen bir yolculuğa çıkarıyor. Unity grafik motoruyla geliştirilen Dolmuş Driver, görsel anlamda mükemmeli vaat etmese de bekleneni fazlasıyla veriyor. 

Dolmuş Driver görsellikten çok sahip olduğu ses unsurları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müzikleriyle bir Türk yapımı olduğunu belli eden yapımda dolmuşçu ve yolcular arasındaki kısa ama eğlenceli seslendirmeler oynanışı bir hayli renklendiriyor. 

Basit bir kontrol sistemine sahip olan Dolmuş Driver'da sensörler ve jiroskop yardımıyla sağlanan bir kontrol şeması bulunuyor. Bu kontrol şemasının dışında herhangi bir şemanın bulunmamasını oyunun eksileri arasında yer alsa da, halihazırdaki şemanın iyi bir iş çıkardığını belirtemekte fayda var.

Genco ve Dayı olmak üzere iki farklı oynanabilir karakterin bulunduğu oyunda güncellemeyle birlikte gelecek Kral adlı bir karakterin oyuna ekleneceği de müjdeleniyor. Beşiktaş-Taksim, Bakırköy-Taksim ve Kadıköy-Taksim olmak üzere üç farklı dolmuş hattının yer aldığı Dolmuş Driver'da bir takım yükseltme seçenekleri de bulunuyor.

Kısıtlı olsa da sahip olduğu içerikle bir Türk geliştiricinin elinden çıktığını belli eden Dolmuş Driver, sonsuz koşu oyunlarından hoşlanan mobil oyuncuların denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Dolmuş Driver'a aşağıdaki market bağlantılarından erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5244 kez okundu.
50 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, iOS ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim