Anlık Bildirim

Türk yapımı koşu oyunu "Escape From Rikon", Appstore ve Google Play'deki yerini aldı

Türk yapımı koşu oyunu 'Escape From Rikon', Appstore ve Google Play'deki yerini aldı
Tvee adlı Türk oyun stüdyosu tarafından Android ve iOS platformu için geliştirilen koşu oyunu "Escape From Rikon" uygulama marketlerindeki yerini aldı.

Mobil oyuncuları tehlikeli tuzaklarla dolu Rikon adasına götüren yapım, ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. İki boyutlu grafiklere sahip olan yapımda soldan sağa doğru ilerleyiş söz konusuyken; ilerlemek için tek yapmamız gereken engellerin üzerinden zıplamak veya altından geçmek.

Escape From Rikon'da tek oyuncu ve çoklu oyuncu olmak üzere, iki farklı oyun modu yer alıyor. Tek oyuncu modunda görevleri yerine getirmeye çalışırken çoklu oyuncu modda ise, diğer oyuncularla kozlarımızı paylaşıyoruz.

Mıknatıs ve ölümsüzlük gibi 6 farklı yükseltmenin bulunduğu yapımda 4 farklı kıyafet ve daha başarılı olmamızı sağlayacak 4 farklı araç da yer ediniyor.

iOS 4.3 ve Android 2.1 veya üzeri yazılıma sahip olan cihazlarda çalışan yapım, Türkçe dil desteğine de sahip. Escape From Rikon'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 
Güncelleme: Geçtiğimiz yıl Android platformu için yayınlanan Escape From Rikon, 3 aylık bir sürenin ardından Google Play'den kaldırılmıştı. Bu durumun nedeni ise, geliştiricinin oyuna yeni çevre grafikleri, yeni görevler ve çoklu oyuncu modu ekleme isteğiydi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2413 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, iOS ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim