Anlık Bildirim

Twitch ve Periscope konsepti birleşiyor : Mirrativ

Mobil oyunlara dönük olarak Nintendo ile ortaklık yaparak teknoloji gündemine oturan Japon geliştirici DeNa, bu kez internet dünyasının iki farklı yayın tabanlı fenomenini tek çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor. 

Son dönemde Periscope tarzı canlı yayın araçları ve Twitch tarzı oyun videosu akışları oldukça popüler bir hale geldi. DeNa'nın Mirrativ adındaki yeni uygulaması bu iki popüler konsepti harmanlayarak yeni bir konsept ortaya koyuyor.

Mirrativ hali hazırda beta sürecinde ve sadece Android platformu için geçerli. Mirrativ cihazınızdaki herhangi bir uygulamayı kullanırken canlı olarak bunu takipçilerinizle paylaşmanızı sağlıyor. Dilerseniz iç içe resim özelliği ile ön kameradan kendi görüntünüzü de canlı olarak yayına ekleyebiliyorsunuz. İzleyiciler yayın esnasında yorum yapabiliyor ve yıldız verebiliyor. 

Şunu belirtmek gerek ki konsept sadece canlı olarak uygulama kullanım anlarını paylaşmayı temel alıyor. Yani Periscope gibi sadece kamera ile kayıt yapılan ortam görüntülerini paylaşmak mümkün değil. Ayrıca yayınlar belirli bir süre banttan izlenebiliyor ve sonra kayboluyor. 

Uygulama henüz canlı yayın imkanını kullanıma açmış değil. Zira altyapının hazır hale getirilmesi gerekiyor. Zaman zaman Mirrativ Twitter hesabı üzerinden canlı yayın demoları yapılıyor ve uygulama ile bu demolar izlenebiliyor. Canlı yayın imkanı gelecek ay sunulacak. 






Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim