Anlık Bildirim

Yeni Xperia kullanıcı arayüzü stok Android arayüzüne yakın olacak

Sony'nin yeni Xperia cihazları için sil baştan bir kullanıcı arayüzü tasarladığını ve bunun için de beta programına başladığını bu haberimizde sizlere duyurmuştuk. Sony yeni arayüz ile ilgili detaylar vermeye başladı.

Şu anda konsept aşamasında olan arayüz Android 5.1 işletim sistemini temel alacak ve Google'ın saf Android arayüzüne yakın bir tasarım sunacak. Yani sadelik ve akıcılık ön planda olacak. Ayrıca yeni arayüzde Sony'nin popüler hizmetleri ve uygulamaları yer alacak. 

Yeni Xperia arayüzü şu an sadece Xperia Z3 üzerinde deneyimlenebiliyor ve ilk beta programı sadece İsveç'te 500 kullanıcıyı kabul edecek. Daha sonra pek çok ülkede daha fazla cihaz ile beta programının genişleyeceği ifade ediliyor. 

Beta programı 13 Eylül 2015 itibariyle sona ereceği için muhtemel yeni amiral gemi modeli konusunda iki ihtimal ortaya çıkıyor. Xperia Z5 olarak adlandırılan model ya IFA 2015 fuarında tanıtılarak bu yeni arayüze sonra kavuşacak ya da yıl sonuna doğru tanıtılarak yeni arayüz yüklü olarak gelecek. Şimdilik bununla ilgili net bilgiler mevcut değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4996 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia z5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim