Anlık Bildirim

Instagram'ın fotoğraf paylaşım uygulaması Bolt belirli ülkelerde indirmeye sunuldu

Instagram'ın fotoğraf paylaşım uygulaması Bolt belirli ülkelerde indirmeye sunuldu

Instagram'ın bir süre önce yanlışlıkla reklamını yaptığı fotoğraf paylaşım uygulaması Bolt resmi olarak belirli ülkelerde indirmeye sunuldu.

Aslında sohbet uygulaması olarak tanımlansa da sadece fotoğraf ve video paylaşıldığı için temelde bir paylaşım uygulaması. Bolt uygulamasında telefon numaranız ile kayıt olduktan sonra alt kısımda bir çizgi halinde yer alan kişilerden herhangi birine tıklayarak anında fotoğraf çekip gönderebiliyorsunuz. Basılı tutarsanız video çekiyorsunuz. Uygulama kesinlikle kütüphanenizden içerik kullanmıyor. Sadece o anda çekilenlere izin veriyor. Bu paylaşımlara ise Bolt adı veriliyor ve uygulamanın adı da buradan geliyor. 

Hızlı bir şekilde paylaşım yapma imkanı sunduğunu belirten uygulamada gönderim yaptıktan sonra birkaç saniye içerisinde cihazı sallarsanız mesajı silme ve galeriye kaydetme seçeneği ortaya çıkıyor. Kaydetme seçeneği sadece giden mesajlar için geçerli.

İçeriklerin gönderildiği kişi ise buna bir cevap yazabiliyor ve ilk içeriğin bulanıklaştırılmış bir hali ile geri gönderebiliyor. Gönderilen bu mesajlar geçici ve daha sonra siliniyor. Bolt şu anda Singapur, Yeni Zelanda ve Güney Afrika ülkelerinde kullanımda ve daha sonra diğer ülkelere de yayılacak.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim