Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Android Yedekleme ve Wipe İşlemleri

Android telefonları yapısı itibarı ile yedek alma işlemleri oldukça karmaşıktır. Her üretici kendi ayrı arayüzü için tasarladığı yedekleme uygulamalarını kullanır. Ancak malesefki ios ortamında olduğu gibi komple imaj yedeği almak ancak Titanium gibi root gerektiren uygulamalarla mümkündür. 
İşte şimdi bu videomuzda Samsung Galaxy Note 4 telefonumuzu kullanarak size komple imaj yedeği almaya en yakın çözümü göstereceğiz. Bu video ayrıca Samsung ve diğer Android cihazlarına nasıl wipe yani format işlemini gerçekleştireceğinizi de gösterecek.  Root gerektirmeyen yöntemlerle, özellikle Helium uygulaması sayesinde uygulamalarınızı datalarıyla beraber yedeğini alabilecek ve wipe işlemi sonrasında geri yükleme yapabileceksiniz. Hemen belirteyim, Helium programı malesefki tüm uygulamalarla uyumlu değil yani datalarınız örneğin asphalt 8 ile geri gelmeyecek. Ancak Asphalt 8 kendi içerisinde bulut çözümlü yedekleme sunuyor bunuda hemen belirteyim. 
Bu videoda yer alan uygulamaların linkleri :

Samsung harici Android kullanıcıları kendi markalarının uygulamaları ile beraber burda anlattığım yöntemleri kullanarak yedekleme alabilir.
  
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim