Anlık Bildirim

Huawei P9 kamerası ile çektiğimiz ilk fotoğraflar

Huawei’nin çift Leica kameralı akıllı telefonu ile ilk fotoğrafları çektik. Kamera performansı ile çok iddialı olan akıllı telefon ile çektiğimiz fotoğraflar galerimizde sizleri bekliyor.

Huawei P9 kamerası ile çektiğimiz ilk fotoğraflar Tam Boyutta Gör

Leica ile yapılan anlaşma neticesinde akıllı telefonlarında özel lensler kullanan Huawei, kamera performansıyla da iddialı akıllı telefonlar ortaya koymayı planlıyor. Bu odakta ilk modellerden biri olan P9, çift kamera ile geliyor.

12 megapiksel çözünürlüğündeki kamera, 1.25 mikron piksel büyüklüğüne sahip. Bu sayede sensörler çok daha fazla ışık toplayabiliyor. Bu sayede cihazın Galaxy S7’ye  kıyasla %90 daha yüksek ışık alabildiği belirtilmiş.

RGB + mono renk dizilimi ile telefonun düşük ışık altında türevlerine kıyasla %200 daha aydınlık kareler ortaya koyabildiği iddia ediliyor. Telefon çift tonlu LED flaş, lazer destekli otomatik odaklama teknolojisi gibi özelliklere de sahip.

DonanımHaber olarak cihazı Londra’daki lansmandan hemen sonra ilk deneyenlerden biri olduk ve ilk fotoğraflarımızı çektik. Gelin galerimizde hem ön hem de arka kamera ile çekilmiş fotoğraflara birlikte bakalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17248 kez okundu.
41 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim