Anlık Bildirim

4. nesil Moto G parmak izi okuyucusuyla görüntülendi

Motorola'nın 2016 yılı Moto G modeline ait ön ve arka yüz görselleri sızdırıldı. Ön yüzünde kare tasarımlı parmak izi okuyucunun görüldüğü modelin arka yüzünde lazer fokus sensörü yer alıyor.
Motorola'nın orta-alt segmentte konumlandırdığı Moto G serisi bu sene 4. nesliyle devam etmeye hazırlanıyor. Yılın başlarında bu yıl piyasaya sürülecek bütün Moto serisi cihazlarda parmak izi okuyucusunun yer alacağını belirten Lenovo görülen o ki bu sözünün arkasında durmaya hazırlanıyor.
4. nesil Moto G prototipine ait görseller bize cihazın tasarımıyla ilgili ipuçları veriyor. Cihazın ön ve arka yüzünün sızdırıldığı görsellerde modelin ön yüzünde bizleri parmak izi okuyucu karşılıyor. Kare şeklinde bir tasarıma sahip olan okuyucunun home butonu işlevine sahip olup olmadığı ise bilinmiyor.
Arka kısımda kamera tasarımı da görüntülenen cihazın düşey bir şekilde kamera dizilimine sahip olduğu görülüyor. Ortada kamera merceğinin alt kısımda flaşın yer aldığı dizilimde üst kısımdaki noktaların ise lazer oto fokus sistemi olduğu düşünülüyor.
3. nesil Moto G'nin geçtiğimiz sene Temmuz ayında duyurulduğunu göz önüne alırsak yeni nesil modelin bir müddet daha zamanı olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3725 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, lenovo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim