Anlık Bildirim

4GB RAM, USB Type-C ve 2K ekran ile karşınızda LeTV One serisi

Çin'in akıllı telefon pazarında sahip olduğu büyük potansiyel, yeni oyuncuların daha rahat pazara girmesine imkan tanıyor. Çin'in çevrimiçi video platformu LeTV, iddialı özelliklerle donattığı yeni akıllı telefonlarını tanıttı.

Seride 3 model bulunuyor : LeTV One, LeTV One Pro ve LeTV One Max. İsimlendirme ile biraz HTC tarafını anımsatan serinin ön Ultrapixel kamera teknolojisi de HTC'den geliyor. Pro ve Max modelleri donanım açısından amiral gemi seviyesinde. One modeli ise biraz daha geri planda kalıyor. 

Tüm modellerde USB Type-C bağlantısı mevcut. Nokia N1 tablet ve yeni MacBook modelinden hatırlayacağımız Type-C bağlantısı böylece ilk kez bir akıllı telefonda yer alacak. 

Özelliklerine bakmak gerekirse LeTV One Max modelinde 6.33 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran yer alıyor. Snapdragon 810 yongaseti ile güçlendirilen model 4GB RAM ile pazardaki ender modellerden birisi arasına giriyor. 

Arka tarafta OIS destekli 21MP çözünürlüğünde Sony IMX230 sensör barındıran telefon ön tarafta da 4MP Ultrapixel kamera taşıyor. Arka kısımda bir de parmak izi okuyucu bulunan cihaz ayrıca kablosuz olarak Full HD video aktarımı yapabilen WiHD ve LeHi-Fi adındaki özel bir ses yongası ile desteklenmiş. Modelde ayrıca 64GB depolama kapasitesi yer alıyor. 

LeTV amiral gemi modelinin rakiplerine kıyasla çok rekabetçi bir fiyatla piyasaya çıkacağını belirtiyor. Ancak LeTV One Max modelinin ne zaman ve hangi fiyattan piyasaya çıkacağı açıklanmadı.

LeTV One Pro modelinde ise 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde ekran yer alırken yine Snapdragon 810 yongasetinden yana tercih kullanılmış. 4GB RAM trendini devam ettiren modelde 32GB/64GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, ve LeHi-Fi adındaki özel ses yongası yer alıyor. 

LeTV One Pro modeli an itibariyle Çin'de satışa sunulmuş durumda. Modelin 32GB kapasiteli versiyonu 400$ civarında, 64GB kapasiteli versiyonu ise 435$ civarında fiyat etiketine sahip. 
4GB RAM, USB Type-C ve 2K ekran ile karşınızda LeTV One serisi
 

LeTV One ise orta alt seviyeye hitap ediyor. 5.5 inçlik Full HD ekrana sahip olan modele 2.2GHz saat hızında çalışan 8 Cortex-A53 çekirdekli MediaTek Helio X10 yongaseti gerekli gücü sağlıyor. Modelde 3GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera ve 3000mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut.

LeTV One modeli de 16GB kapasiteli versiyonu 240$, 32GB kapasiteli versiyonu 257$, 64GB kapasiteli versiyonu ise 270$ olarak metal kasa seçeneği ile önümüzdeki haftalarda satışa çıkacak. 

Modellerin adeta çerçevesiz bir ekrana sahip olduğu iddia ediliyor ancak yakından incelendiğinde ince olsa da bir çerçevenin mevcut olduğu gözlemlenmiş. LeTV modellerini ABD pazarına da sunacağını açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23071 kez okundu.
47 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
letv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim