Anlık Bildirim

5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro

Başarılı teknik özellikleri, şık bir tasarımla bütünleştirerek pek çok teknoloji meraklısının beğenisini kazanan Sony Xperia Z'nin, Avrupa satış fiyatı detaylanmaya başladı.
Sony Mobile'ın İtalya'daki Satış Müdürü David Draghi'nin yaptığı açıklamalara göre, Xperia Z, 649 Euro'luk fiyat etiketiyle İtalya'da satışa sunulacak. Akıllı telefon-tablet melezinin, İtalya'nın teknoloji mağazalarındaki yerini alması ise mart ayını bulacak. 649 Euro'nun bugünkü kurlarla yaklaşık 1.521 TL'ye denk geldiğini not düşelim.
Xperia Z ile ilgili elimize ulaşan bir diğer haber ise Sony'nin Ürün Yöneticisi Lego Svadsater'dan geldi. Svadsater, Xperia Z'nin satışa sunulduktan kısa süre sonra Android 4.2 ''Jelly Bean'' güncellemesine kavuşacağını müjdelemiş. Hatırlanacağı üzere Xperia Z, Android 4.1.2 ''Jelly Bean'' işletim sistemiyle lanse edilmişti.
Dört çekirdekli Qualcom Snapdragon S4 Pro platformu, 2 GB RAM, 5-inç'lik Full HD ekran, 13 megapiksel ana kamera, 2.2 megapiksel ön kamera, 2.330 mAh kapasiteli batarya gibi nitelikleriyle ön plana çıkan Xperia Z'nin daha detaylı teknik özelliklerini ve tanıtım videolarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.
5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11797 kez okundu.
56 kişi, toplam 65 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim