Anlık Bildirim

6.18mm'lik Huawei Ascend P6 ortaya çıktı

6.18mm'lik Huawei Ascend P6 ortaya çıktı

Ascend serisi akıllı telefonlarıyla başarılı satışlar yapan Çinli Huawei, bir süredir akıllı telefon dünyasında incelik rekoru kıracak yeni bir modelin hazırlığı içerisinde. 

Ascend P6 olarak adlandırılan model tanıtılma dönemi itibariyle 6.18mm'lik kalınlığı sayesinde en ince akıllı telefon ünvanını eline geçirecek. Huawei model ile ilgili bir görseli kısa süre önce internette paylaşmıştı. Firmaya yakın kaynaklar modelin bazı bilgilerini elde etti.

Buna göre Huawei Ascend P6 4.7 inçlik 720p çözünürlükte bir ekran barındırıyor. İşlemci konusundaki çalışmalarını sürdüren Huawei, bu modelde de tahminlere göre K3V2 adlı 4 çekirdekli işlemcisini kullanacak. Modelde Huawei kendi geliştirdiği Emotion arayüzüne yer veriyor.

Modelin ana kamerası arka aydınlatmalı ve 4cm makro oranına sahip 8MP çözünürlükte bir sensör barındırırken, ön kamera da 5MP gibi standartların üzerinde bir çözünürlüğe sahip. Ön kamera ayrıca Face Enhance adlı bir özellik de sunacak. 

Huawei oldukça iddialı olduğu yeni modelini gelecek hafta Londra'da düzenleyeceği etkinlikte teknoloji dünyasına tanıtacak. Ancak yılın sonlarına doğru diğer bir Çinli Umeox'un 5.6mm ölçüleri ile Ascend P6'dan incelik liderliğini devralacağını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1630 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim